Mensen

Familie Accounts

family accounts

 

Familie Accounts

 

Op de volgende pagina's kun je als Ouder de activiteit en permissies van je kinderen beheren van

 

  • Microsoft
  • Google
  • Apple

Dit doe je door onder je eigen account en/of partner account toegang tot de nodige zaken kan geven voor je kinderen op momenten en de permissies dat jij het wilt toestaan.

 

 

De gezinservaring opnieuw vormgeven

Moderne gezinnen zijn er in alle grootten en komen overal voor. Wij helpen u uw kinderen veiliger online te laten zijn, samen veel plezier te hebben en verbonden te blijven, zelfs wanneer u niet bij elkaar bent.

 

Kinderen toegang verschaffen en ze beter beschermen
Gebruik de gezinsinstellingen voor Windows 10 en Xbox One om op de hoogte te blijven van de activiteiten en aankopen van uw gezinsleden.

Tijdlimieten voor scherm instellen
Geen discussies meer. Instellen en vergeten: stel een evenwichtige dagelijkse limiet in op de apparaten van uw kinderen.

Ongeschikte inhoud blokkeren
Zorg ervoor dat uw kinderen inhoud bekijken die geschikt is voor hun leeftijd. U bepaalt wat toegestaan is. U kunt dit later eenvoudig wijzigen.

Voorkom onverwachte uitgaven
Ontvang een e-mail als uw kinderen iets willen kopen in de Microsoft Store, in plaats van een ontvangstbewijs.

 


Family LinkVerstandige digitale gewoonten aanleren

Een jong kind of een onstuimige tiener? Met de Family Link-app kun je digitale huisregels instellen om je kind te begeleiden bij het leren, spelen en ontdekken op internet.*

Niet alle schermtijd is hetzelfde. Help je kind het apparaat op een verstandige manier te gebruiken met activiteitsrapporten waarin je kunt zien hoeveel tijd je kind aan bepaalde favoriete apps besteedt.†
Apps van je kind beheren

Via handige meldingen kun je de apps goedkeuren of blokkeren die je kind uit de Google Play Store wil downloaden. Ook kun je in-app-aankopen beheren en bepaalde apps op het apparaat van je kind verbergen.
Inspelen op de nieuwsgierigheid van je kind

Het kan lastig zijn om te bepalen welke apps geschikt zijn voor je kind. Family Link laat je daarom apps zien die door docenten worden aanbevolen en die je rechtstreeks aan het apparaat van je kind kunt toevoegen.‡
Een oogje op de schermtijd houden
Limieten instellen

Jij bepaalt wat de juiste hoeveelheid schermtijd voor je kind is. Met Family Link kun je tijdslimieten en bedtijden instellen voor het apparaat van je kind. Zo help je je kind een goede balans te vinden.
Het apparaat van je kind vergrendelen

Je kunt het apparaat op afstand vergrendelen wanneer het tijd is om een pauze in te lassen, bijvoorbeeld om buiten te spelen, aan tafel te gaan of als gezin samen te zijn.
Zien waar je kind is

Het kan een hele geruststelling zijn als je weet waar je kind is. In Family Link kun je de locatie van je kind bekijken, zolang je kind het apparaat bij zich draagt.#
De app nu downloaden

Download Family Link op je apparaat, zodat je op de hoogte blijft van wat je kind of tiener op internet doet.

Heb je geen smartphone?

Je kunt het toezicht online instellen.

In onze kennisgeving voor ouders vind je informatie over hoe je een Google-account maakt voor een kind dat jonger is dan dertien jaar (of de geldende minimum leeftijd in je land), en een beschrijving van de tools die Family Link biedt. 

'Delen met gezin' en Apple ID voor een kindMet Delen met gezin kunt u een Apple ID maken voor een kind dat jonger is dan 13 jaar.* Hiermee kunnen ze deelnemen aan Delen met gezin en gebruikmaken van andere Apple voorzieningen zoals iCloud, iMessage, FaceTime en Game Center.

Voor deelname aan 'Delen met gezin' moeten alle gezinsleden een eigen Apple ID hebben. Kinderen jonger dan 13 jaar* kunnen zelf geen Apple ID aanmaken. De gezinshoofd kan echter wel geverifieerde ouderlijke toestemming geven en namens het kind een Apple ID maken in de gezinsgroep.

Als uw kind al een Apple ID heeft, kunt u deze toevoegen aan uw gezinsgroep en het e-mailadres, de geboortedatum, beveiligingsvragen en meer bijwerken.